What happens in ruotsinlaiva, doesn’t stay in ruotsinlaiva

Posted by on kesä 16, 2013 | 0 comments

Jo kuudes Nuorten diabetesyhdistyksen järjestämä risteily Cast away – Diabetes edition risteiltiin tänä vuonna Turusta.  Lentopallot jätettiin kotiin ja laukut täytettiin inskoilla ja hypoeväillä.

IMGP0449

 

 

IMGP0448

Aamuvarhaisella risteilijät haastettiin löytämään oma asuinkunta Suomen kartalta, joka oli… noh, saanut hieman uudet muodot. 😉

kuva5

 

 

kuva2

 Risteilyporukka koostui mm. ruutupaidoista ja punahuulista. (Nämä herrat eivät napanneet palkintoa laivan mielikuvituksellisemmasta asusta by the way).

kuva

Hytissä vesirajan alapuolellakin on tunnelmaa, vaikka ei vesirajan alla oltukaan ja vaikka hytti ei aina tunnelmalle ihan riittänytkään.

picasion.com_ab3d2f1095fefaa7f54affddc603bc29

”Melkein sukua julkkikselle”

picasion.com_234e6f102f59cc232c42c83394c21317

Ei laivareissua ilman buffettia. Omnomnomnomn!

IMGP0464

Ohjelmassa oli tarkoitus olla laivan puolesta järjestetty viininmaistelua, mutta osallistujia ei ollut tarpeeksi.

Kuva

…mutta ei se mitään! Netistä tulostetut viininmaistelun ohjeet toimivat vähintäänkin yhtä hyvin. ”Pidä lasia kiinni jalasta”, selvä.

kuva4

 Laivalla järjestettiin tietovisa aiheesta ”Las Vegas”. Sattumaa ja vankkaa tietoa taustalla, mutta jaetut palkinnot kuitenkin osuivat kummasti meidän pöytään.

kuva3

IMGP0050

Tietokilpailun jälkeen pidettiin yhteinen äänenavaus ja lähdettiin valloittamaan karaokelavaa. Taitavat joukostamme löytyneet laulajat meinasivat inspiroida myös vähemmän taitavat laulajat lavalle, mutta biisivalikoima oli niin suuri, että omalle äänelle sopivinta biisiä oli hurjan vaikea löytää 😉

Aamulähdön vuoksi paluukin oli aamulla. Unet saattoivat joillakuilla jäädä vähän lyhyeen, mutta silti väsymyksen voitti ajatus ”olihan meillä taas mukavaa” 🙂

Kuvat: Jon Carne & Karita Fyrstén