Vuoden 2013 viisi suosituinta blogijuttua!

Posted by on joulu 30, 2013 | 0 comments

Kulunut vuosi oli NDY:n blogin ensimmäinen vuosi. Tavoitteenamme oli tuottaa blogiin kaksi juttua kuukaudessa. Saavutimme tämän tavoitteen melkoisen hyvin, sillä meillä oli tänä vuonna blogissamme 26 kirjoitusta. Blogiamme luettiin yhteensä noin 4500 kertaa. Tekstimme käsittelivät aina diabetesta, tavalla tai toisella.

Facebook on ollut suuressa roolissa viestinnässämme ja kuluneen vuoden aikana olemme tavoittaneet entistä enemmän ihmisiä myös naamakirjassa. Tykkääjiemme määrä on kasvanut vuodessa 200 henkilöllä ja keskustelun määrä on lisääntynyt ilahduttavasti 🙂

Vuosi alkaa olla paketissa ja uudet kujeet ovat alkamassa. Haluamme kiittää teitä rakkaat lukijamme ja koostimme sen kunniaksi listan viidestä suosituimmasta blogitekstistämme. Pidemmittä puheitta:

5. Syksy saapuu – ja uusi kirjoittaja sen mukana

Viidenneksi luetuin kirjoitus oli kolmannen vakikirjoittajamme Jasmiinan ensimmäinen blogaus. Jasmiina keskittyy kirjoituksissaan herkullisiin resepteihin ja ruokaan liittyviin diabetesasioihin.

 4: Tämä teksti on sensoroitu!

Miika kertoi päivästään sensoripumppulaisena valokuvien avulla.

3: Ykkösklubi kutsuu! Haluatko nuorten diabeetikkojen ryhmänohjaajaksi?

Diabetesliitto on käynnistämässä teini-ikäisille diabeetikoille tarkoitettua ryhmätoimintaa, jonka ohjaajina toimivat nuoret aikuiset diabeetikot. (Edelleen mahtuu mukaan! 🙂

2: Terveisiä sudenkuopasta! Missä on tikkaat?

Toiseksi suosituimmassa tekstissä kommentoitiin Diabetes ja lääkäri -lehdessä kirjoitettua artikkelia ykköstyypin diabeetikoista ja yleisimmistä (oma)hoidon sudenkuopista. Kerrankin joku lääkäri ymmärsi oikeasti!

1: Silloin minulla todettiin diabetes

Suosituimman blogauksen kirjoittajana ei ollut kukaan meistä, vaan sen kirjoititte te. Pyysimme syksyllä teiltä lyhyitä tarinoita sairastumisestanne. Te kerroitte ja luitte! Sairastuminen on sellainen tapahtuma, joka ei aivan hevin unohdu.

 

Bonuksena laitan tähän vielä vuoden suosituimman videoblogauksemme:

 

– Miika