”Parasta oli istuskella kahvilassa, suunnitella ristelyä ja juoda mokkaa”

Posted by on loka 21, 2013 | 0 comments

”Ja mehän se muuten päätettiin, että millaselle risteilylle sitä mentiin.”

Näin kertoi meidän Karita, kun pyysin häntä kertomaan yhdestä tämän vuoden kohokohdasta NDY:n toiminnassa.

Kuvasin oheisen videon reilu viikko sitten, NDY:n hallituksen kokousviikonlopussa. Sen tarkoituksena on kuvata meidän toimintaamme hieman eri tavalla, kuin mitä tästä blogista, tapahtumistamme tai Facebook-päivityksistämme on totuttu lukemaan ja kokemaan. Katsokaa se 🙂

Minun on vaikea nimetä mitään yksittäistä kohokohtaa tästä vuodesta, sillä niitä kohokohtia tulee vastaan jokaikisessä NDY:n tapahtumassa, niiden järjestelyissä ja toimitetussa blogitekstissä. Parasta on tämä yhteisö, NDYläiset, ensimmäistä kertaa osallistuvat tai monivuotiset konkarit. Parasta on se tunne, kun huomaa olevansa täynnä energiaa ja täynnä motivaatiota itsensä hoitamiseen. 15 kuukautta sitten en ollut osallistunut kertaakaan NDY:n tapahtumaan. En oikeastaan tuntenut ketään yhdistyksestä. Lähdin vain mukaan risteilylle. Enkä ole katunut hetkeäkään:)

Tänä vuonna NDY:n hallituksessa on ollut seitsemän jäsentä ja ainakin yksi meistä on suuntaamassa uusiin haasteisiin. Toivomme mukaan uusia, innokkaita toimijoita. Mukaan mahtuu kyllä, ja hallituksen koko voi olla hieman suurempikin kuin seitsemän. Se, mitä me toivomme sinulta, on oikeastaan vain iloista mieltä, ryhmässä työskentelemisen taitoa ja reipasta otetta asioihin. Jos koet olevasi hyvä suunnittelemaan tapahtumia, miettimään niiden ruokalistoja tai jos takapuolesi soveltuu mielestäsi hyvin rahakirstun päällä istumiseen :), niin saatat löytää itsesi omannäköisestäsi pestistä. Tai jos olet vain tosi innokas, niin silloinkin toivotamme sinut tervetulleeksi mukaan! Perehdytämme kaikki uudet tyypit hyvin ja pidämme huolta muutenkin 🙂 Täältä voi lukea vanhan postauksemme hallituslaisten toimenkuvista.

Jos sinua kiinnostaa tulla mukaan toimintaamme, niin luepas sähköpostistasi Esan jäsenille lähettämä kutsu tämän vuoden syyskokoukseen (pikkujoulutkin samana päivänä 😉 Kokous järjestetään 22.11. Tampereella ja kaikki NDY:n jäsenet ovat tervetulleita. Jos et ole vielä jäsen, ehdit kyllä mukaan, klikkaa vain itsesi tänne.

– Miika

 

j.k. Jos mieleen tulee kysymyksiä, niin niitä voi lähettää miika at ndy.fi tai Facebookkiimme!