Paistaako päivä risukasaan? Jaa kokemuksiasi nuoren diabeetikon vertaistuesta ja omahoidon ohjauksesta!

Posted by on joulu 12, 2013 | 0 comments

Ruutin blogaus_pieni

Tsau!

Olemme kolme iloista rosv…., ei kun OPISKELIJAA! Joudut hiukan tirkistelemään, jotta löydät meidät luokkakuvastamme, jossa Ruut esittää puuta, Titta oravaa ja Minna kiveä. No, älkää hätäilkö, ei me oikeesti näin hupsuja osata olla, tämähän oli vain tehtävä muiden joukossa. 😉

Tehtävän teossa lähestymme teitäkin!  Meitä nimittäin kiinnostaa diabetesnuoret! Opiskelemme kolmatta vuotta Kuntoutusohjauksen ja -suunnittelun koulutusohjelmassa Jyväskylän Ammattikorkeakoulussa. Internetin ihmeellinen maailma on mahdollistanut, että voimme suorittaa tutkintoa eri puolilta Suomea; Ruut Tampereelta, Titta Loimaalta ja Minna Helsingistä käsin. Opiskelun aikana olemme törmäilleet ykköstyyppeihin lähipiireissä, kuntoutuskursseilla, kouluissa, diabetespoliklinikalla ja vertaistukiryhmässä. Nuorten kokemukset ja omahoidon ohjauksen puutteet saivat meidät iskemään näppimme aiheeseen opinnäytetyössä!

blogaus2

Oppari on kovaa vauhtia työn alla, ja olemme tähän mennessä saaneet paljon hyvää palautetta siihen liittyvästä kyselystä. Nälkä kuitenkin kasvaa syödessä, ja nyt haluamme lisää volyymia tutkimukseen!

Jos siis olet 16-25-vuotias diabetesnuori, auta meitä nostamaan kissaa aidan yli pöydälle, ja vastaa kyselyymme linkissä:

https://www.webropolsurveys.com/S/5F34DAB6A799EB0C.par

 

Kiiiiiiiiiitooooos!!

 

 

blogaus3